energetische-massage-therapieMassagetherapie is een prettige en effectieve behandelmethode voor zeer uiteenlopende klachten. De massages kunnen op verschillende manieren worden uitgevoerd, afgestemd op de specifieke hulpvraag. Het is geen enkel probleem om zo’n therapie naast een reguliere medische behandeling toe te passen. Indien nodig in overleg met de arts en/of fysiotherapeut.

Elke klacht een effectieve massage

Veel mensen kampen dagelijks met vervelende lichamelijke klachten die hun dagelijks leven kunnen beïnvloeden. Dit kan komen door teveel stress, een verkeerde houding, overbelasting of andere gebeurtenissen. Bij massagetherapie wordt gekeken naar het complete plaatje (holistisch) en niet alleen naar de klacht zelf. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan wat de klachten heeft veroorzaakt en krijg je meer lichaamsbesef. Hierdoor kunnen wij jouw hulpvraag effectief behandelen en kun jij kiezen om anders met de oorzaak of klacht om te gaan.

Persoonlijk behandelplan

De eerste therapeutische behandeling duurt altijd 90 minuten inclusief een intake waarbij de klachten worden besproken. Daarnaast wordt er gekeken of massagetherapie ingezet kan worden voor de klachten of dat er redenen zijn waarom er niet gemasseerd kan worden. 

Tijdens deze afspraak zal er een behandelplan opgesteld worden voor de vervolgbehandelingen welke meestal 60 min. duren eventueel gecombineerd met andere diciplines.

Vergoedingen

Omdat ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG (incl. WKKGZ) en de koepelorganisatie RBCZ kunnen de behandelingen die vallen onder de massagetherapie (deels) in aanmerking komen voor vergoeding (klik op link om te zien welke vergoedingen) vanuit de aanvullende verzekering. Mijn behandelingen vallen onder de alternatieve therapie. Daarnaast ben ik aangesloten bij de belangenvereniging Massage & Sportverzorging. Check altijd van te voren bij je eigen zorgverzekering of je daadwerkelijk hiervoor verzekerd bent om teleurstelling te voorkomen. Tarieven die gehanteerd worden zie link.

Neem contact op!

Denk je dat massagetherapie voor jou ook een goede oplossing is, of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch 06-50611009 of het contactformulier op de website.