energetische-massage-therapie

Massagetherapie biedt een aangename en effectieve aanpak van een breed scala aan klachten. Onze massages zijn afgestemd op specifieke behoeften, waardoor het gemakkelijk is om deze therapie te integreren naast conventionele medische behandelingen, indien nodig met overleg en goedkeuring van je arts en/of fysiotherapeut.
 
Effectieve massage voor elke onwelbevinden:
 
Veel mensen hebben dagelijks te maken met lichamelijke ongemakken die hun leven kunnen beïnvloeden door factoren als stress, een slechte houding, overbelasting of andere gebeurtenissen. Bij massagetherapie bekijken we het hele plaatje (holistisch) in plaats van ons alleen te richten op de specifieke klacht. We onderzoeken ook de onderliggende oorzaken van de problemen en vergroten zo je lichaamsbewustzijn. Door deze allesomvattende aanpak kunnen we je problemen effectief aanpakken en kun je kiezen voor een andere aanpak van de oorzaak of klacht. Wij geloven in een geïntegreerde benadering van geneeskunde, waarbij we de beste praktijken van de conventionele geneeskunde combineren met natuurlijke remedies. Bovendien streven we ernaar om schadelijke processen op cellulair niveau te stoppen en, nog belangrijker, de onderliggende oorzaken in ons bewustzijn bloot te leggen.
 
Onze specialisatie ligt vooral in het aanpakken van problemen met de onderrug, schouders en nek. Naast massage maken we gebruik van technieken zoals magnetiseren en Individual Micro Frequencies (IMF) TimeWaverHome. Deze holistische benadering nodigt het lichaam uit om zijn zelfgenezend vermogen te activeren op fysiek, mentaal/emotioneel en spiritueel niveau.
 
We communiceren met de taal van cellen, waarbij we biofysische processen aanspreken die in verbinding staan met het energieveld. Cellen begrijpen de taal van ‘elektrische stromen’, die wordt uitgedrukt door frequenties. Wij begrijpen deze taal misschien niet, maar cellen zijn er goed in thuis. TimeWaver Home stelt ons in staat om met cellen te communiceren door middel van frequenties. De toepassing van specifieke frequenties op bepaalde tijden en met een bepaalde duur wordt geanalyseerd vanuit het informatieveld. Velen kennen dit mechanisme van bioresonantie, waar ook Hz-frequenties worden gebruikt.

Persoonlijk behandelplan

De eerste therapeutische behandeling duurt altijd 90 minuten inclusief een intake waarbij de klachten worden besproken. Daarnaast wordt er gekeken of massagetherapie ingezet kan worden voor de klachten of dat er redenen zijn waarom er niet gemasseerd kan worden. 

Tijdens deze afspraak zal er een behandelplan opgesteld worden voor de vervolgbehandelingen welke meestal 60 min. duren eventueel gecombineerd met andere diciplines.

Vergoedingen

Aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG (incl. WKKGZ) en de koepelorganisatie RBCZ waarbij de behandelingen die vallen onder de massagetherapie (deels) alleen in aanmerking komen wanneer deze samenvallen met energetische therapie voor vergoeding (klik op link om te zien welke vergoedingen) vanuit de aanvullende verzekering. Mijn behandelingen vallen onder de alternatieve therapie. Check altijd van te voren bij je eigen zorgverzekering of je daadwerkelijk hiervoor verzekerd bent om teleurstelling te voorkomen. Tarieven die gehanteerd worden zie link.

Neem contact op!

Denk je dat massagetherapie voor jou ook een goede oplossing is, of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch 06-50611009 of het contactformulier op de website.