Individueel tot heelheid

 

Een trauma, ziekte, verstoord immuunsysteem, vaccinatie, operatie, emoties, gedachten, “valse” overtuigingen of verstoorde levensstijl veranderen de frequenties van onze cellen, weefsels, organen en lichaamssystemen. De analyse en behandeling werkt op diepere oorzaken en coherentie van ziekte in het informatieveld.

Bent u benieuwd om op diepere laag te onderzoeken en behandelen vanuit de materie wat op bewustzijn niveau speelt en jouw optimalisatie lijst in resonantie kan balanceren. Een bewustzijn als sleutel tussen lichaam en geest. De TimeWaver Informatieveld technologie beschouwt bewustzijn en informatie als fundamentele componenten voor diagnose en therapie, omdat volgens ons begrip, gedeeltelijk liggende psychische en somatische samenhang alleen op deze manier kunnen worden geanalyseerd/ gedetecteerd en behandeld. De TimeWaver is de ‘Rolls Royce’ onder de Bio resonantie technologie doordat deze op ieder persoon uniek energieveld/bewustzijn en kwantumveld wordt afgestemd.

 

WAT DOET DE TIMEWAVER Pro+?

Burkhard Heim - 12 dimentie concept

De Timewaver Pro+ analyseert en optimaliseert het informatieveld en verwijst diepere niveaus van een individu die elkaar direct en indirect beïnvloeden en zo ons bio-energetisch veld en ons welzijn positief stimuleren. Met deze technologie kunnen diepere lagen op lichamelijke, psychische en emotionele blokkades worden opgespoord door analyse en worden behandeld. Het doel is om onevenwichtigheden in het informatieveld te harmoniseren om te komen tot holistische gezondheid, bewustwording en herstel. Voor meer informatie, TimeWaver Berlijn

De mogelijkheden om het met wetenschap aan te tonen zijn toegenomen (o.a. Burkhard Heim, Marcus Schmieke, Nuno Nina, Max Planck, Niels Bohr, Erwin Schödinger, Werner Heisenberg, Robert G. Jahn, Roger Nelson, Brenda Dunne, McMakin etc.). Zie link voor meer wetenschappelijk onderzoek: Exisitnal Consiouss Research Institute 

Disclaimer: Wetenschap en conventionele geneeskunde erkennen het bestaan van informatievelden hun (medisch) belang en hun toepassingen niet vanwege een gebrek aan wetenschappelijk bewijs in de zin van conventionele geneeskunde. Er kan hieraan geen rechten worden verleend.