Weg met pijn, stress, vermoeidheid, slecht slapen

Zou het niet geweldig zijn als er een manier bestond om zelf snel en op eenvoudige wijze de meest voorkomende gezondheidsklachten te kunnen behandelen op het moment dat het meest nodig is? Dat er iets zou zijn dat 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar is om je gezondheid welzijn en balans te ondersteunen, waar je ook bent en wanneer jou dat het beste uitkomt?

Frequentie techniek

De TimeWaverHome is niet even zomaar een aanschaf. Belangrijk is om je goed te laten informeren. Onderstaand kun je lezen wat de TimeWaverHome is en welke toegevoegde waarde het voor jou zou kunnen hebben. Zelf gebruik ik de TimeWaverHome nu zelf al sinds mei 2020 en heb inmiddels al diverse mensen mogen helpen met de aanschaf en opstart van de TimeWaverHome. Daar waar ik kan help ik je bij de aanschaf, installatie en ander bijkomende vragen, wat in veel gevallen als erg prettig ervaren wordt. De persoon bij wie jij de TimeWaverHome bestelt, is jouw eerste contactpersoon.

De TimeWaver is mede ontwikkeld door Marcus Schmieke en Nuno Nina. Marcus Schmieke is onderzoeker en filosoof en wilde de techniek van de TimeWaver die veel therapeuten gebruiken bij de bio-resonantie, toegankelijk maken voor iedereen. Nuno Nina is directeur van een kliniek en behandelde wereldwijd in 7 klinieken mensen met de frequenties die in de Goudcyclus zitten.

HOE WERKT TimeWaverHome?

TimeWaverHome wordt op het lichaam aangesloten via elektroden in twee polsbandjes, via oorclips of plakelektrodes, die op of rond de pijnlijke plekken op het lichaam worden aangebracht. Vervolgens worden er specifieke frequenties (elektrische stroompjes) naar bepaalde plekken in het lichaam gestuurd, die er voor zorgen dat de cellen in ons lichaam de benodigde voedingsstoffen beter kunnen opnemen en de afvalstoffen beter kunnen uitscheiden. Zo kan de balans worden hersteld op verschillende gebieden.

Quantum – frequenties voor meer energie, betere aminozuur transport en  verhoging eiwitsynthese 

Elke cel in je lichaam heeft een frequentie of trilling ofwel een cel spanning.  Het lichaam heeft een intelligentie van zelfhelend vermogen en zoekt altijd naar de juiste balans. Energie wordt opgewekt door ademhaling en de stofwisseling, en ‘ontladen’ in bewegingen. Hoe men reageert op levenssituaties die je gehele leven en soms op heftige wijze op je pad kunnen komen veranderen de frequenties. Hoe je reageert op deze levenssituaties wordt bepaald door de hoeveelheid energie die men heeft en hoe men daarvan gebruik maakt. Bio-energetisch is werken met lichaamsenergie – frequenties waarin verstoringen kunnen voorkomen;  bijvoorbeeld omdat je een ongeluk krijgt, je een zware (werk)dag achter de rug hebt, door emotionele- onbalans in het lichaam, fysieke overbelasting van je lichaam, burn-out, autisme, AD(H)D waardoor je klachten kunt krijgen zoals pijn, vermoeidheid, huidproblemen, slaapproblemen, eczeem, chronische klachten, klachten aan spieren en/of gewrichten etc. Elke cel heeft een celmembraan om zich heen en wanneer de spanning van het celmembraan afneemt, dan ontstaan er allerlei klachten. Wanneer de spanning heel erg afneemt, kunnen er bijvoorbeeld ook tumorcellen ontstaan. De TimeWaverHome zorgt ervoor dat de spanning weer toeneemt en werkt naar balans om te komen tot een zelfhelend vermogen. Basisprincipe: de mens is zijn lichaam, en lichaam en geest drukken zich in elkaar uit (Lowen 1991, 1992, Reich 1949, Horney 1966, Praag 1980)

Interview artikel: Marcus Schmieke Interview BewustZijn

TimeWaverHome IS MEDISCH GECERTIFICEERD

TimeWaverHome is een gecertificeerd medisch apparaat volgens EU-klasse IIa voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Er zijn nog veel meer toepassingen van TimeWaverHome, maar die worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

TimeWaverHome IS WEARABLE (makkelijk te dragen)

TimeWaverHome is ontworpen dat je het kunt dragen door het bijvoorbeeld in een tasje te doen om bij je te dragen of in je jas- of broekzak mee kunt nemen. Het apparaatje heeft een wisselwerking met je lichaam via elektroden die op de pols, als oorclip of als kleefelektroden worden gedragen. Daarnaast bevat iedere Healy een quantum-sensor, een gevoelig instrument die subtiele veranderingen in het elektromagnetisch veld van ons lichaam kan waarnemen en daar gedurende de behandeling direct op kan reageren.

In de praktijk d.m.v. een afspraak is het mogelijk om uw energie frequentie door te meten, zichtbaar te maken en te behandelen om te komen tot energetische balans en verbetering van herstel, vitaliteit en welbevinden. 

Denkend hierbij aan chronische pijn, fibromyalgie, bot-pijn en migraine, alsmede voor een ondersteuning in uw energetische balans ter verbeteren.

Aangezien je niet rechtstreeks bij TimeWaverHome kan kopen, en ik het leuk vindt om deze frequentie technologie over te dragen aan ondernemers (coach, therapeut, arts, agrariers, bewustwording rondom gezondheid, makelaars, tuinders, etc.) en thuis gebruikers. Je krijgt dan begeleiding (1x 1,5 uur) van mij over het gebruik, zonder extra kosten. Mocht je geïnteresseerd  zijn en meer informatie wensen of overweeg je zelf een TimeWaver aan te schaffen om bedrijf/ onderneming/ thuis zelf aan u zelf helend vermogen en/of omgeving d.m.v. de kwantum sensor te werken, neem dan gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.

Contact opnemen

 

 

 

 

 

 

Disclaimer:

TimeWaverHome is een medisch hulpmiddel voor pijnbehandeling bij chronische pijn, fibromyalgie, bot-pijn en migraine, alsmede voor ondersteuning van de behandeling van mentale aandoeningen zoals depressie, angst en daaraan gerelateerde slaapstoornissen. Alle overige toepassingen van TimeWaverHome zijn ter ondersteuning van de energetische balans en ter verbetering van herstel, vitaliteit en welbevinden.

Frequentie therapie vanuit huis voor het gehele gezin
TimeWaverHome als zelfhulp bioresonantie apparaat ter ondersteuning van energetische balans en ter verbetering van herstel, vitaliteit en welbevinden.