ERVAAR ZELF HOE HEALY WERKT

Healy bio-energetisch frequenties
Healy medisch apparaat voor chronische pijn, fibromyalgie, migraine, depressie, angst en slaapstoornissen. Energetische balans ter verbetering van herstel, vitaliteit en welbevinden.

Om je de gelegenheid te geven om zelf te ervaren wat Healy voor je kan doen, nodig ik je graag uit om in mijn praktijk de Healy zelf uit te komen proberen. Graag geef ik dan door middel van een analyse en behandeling meer uitleg over de werking van Healy en wat frequentie therapie voor je kan betekenen. Ik laat zien hoe je de elektroden aanbrengt en hoe je het apparaatje kunt instellen en programma keuze maakt en besturen met een smartphone of tablet. Als je wilt kun je daarna een Healy via mij bestellen of uitproberen. Silvia is een onafhankelijk distributiepartner voor Healy producten (Healy Member).

Je kunt bij mij als sponosr/ up-line terecht voor al je persoonlijke vragen en begeleiding om aan de slag te kunnen met de Healy. Regelmatig volg ik externe bijscholing van een Healy/TimeWaver therapeut om de techniek achter de Healy te kunnen begrijpen voor het juist inzetten van de bio-energetische frequentie programma’s. Al is de techniek achter de Healy best ingewikkeld, daar waar ik kan zal ik proberen je vragen te beantwoorden.

In overleg kan er ook een HEALY gehuurd worden (Holistic Health of Holistic Health Plus) voor 1 week a 75 euro (wanneer op voorraad). Dit inclusief handleiding, persoonlijke begeleiding, mogelijkheid tot vragen stellen en/of het volgen van een week programma protocol passend bij jou hulpvraag. Als je via mij na huur periode bestelt, dan breng ik voor de analyse en behandeling geen kosten in rekening! 

Wil je (nog) geen Healy bestellen, dan kun je tegen vergoeding in de praktijk ook terecht voor periodieke behandelingen met Healy. Indien je aanvullend verzekerd bent komen energetische behandelingen met Healy in aanmerking voor vergoeding door uw zorgverzekeraar. 

EEN AFSPRAAK MAKEN

Voor behandelingen, demonstraties en instructies met Healy kunt u terecht bij mij in de praktijk. 
Zie voor openingstijden menubalk verwijs ik u graag naar het Contact knop. Er wordt gewerkt op afspraak, om een afspraak te maken kunt u mij telefonisch bereiken of met voor keur per @mail, contact knop.

Contact opnemen
Contact opnemen

Healy Frequentie therapie