Gratis International Webinar: 13e Oktober 19:00 PM zie link voor aanmelding Michael Danz en Silvia de Ruiter

Practical Guide to Understanding Informationfield

 

Hoe is jouw connectie met het informatieveld en jezelf?

Nieuwe dimensies betreden en zichtbaar maken met TimeWaver, ben jij er klaar voor?

Hoe vaak hoop of wens je niet dat iemand met een apparaat al jouw problemen en inzichten naar boven kan halen, vooral oplossen en daarna zelf toepassen. Intuïtief voel je dat het antwoord in jezelf verborgen ligt maar hoe kom je daar bij, hoe word je dit bewust?

Werken met de TimeWaver Pro+ Timewaver Pro+is een innovatieve vorm van quantum geneeskunde (Quantum Fysica – o.a. Buckard Heim – Marcus Schmieke). De TimeWaver is een biofysica systeem dat rechtstreeks kan communiceren met het universele informatieveld (8e dimensie). Dit veld vormt de verbinding tussen materie en bewustzijn. Werken in dit veld wordt ook wel informatieveld technologie “een aanvulling op energetische therapie” (biofysica – kwantumveld) genoemd.

De TimeWaver pro+, het apparaat met een systeem die de mogelijkheid heeft om de trillingen van de verstoringen in jouw systeem te meten en in kaart te brengen.

Technisch gezien vindt er tussen de verschillende niveaus van ons ZIJN communicatie plaats. Jou unieke ZIJN als spiegel in het universum welke kan worden geduid en behandeld. Je zou kunnen zeggen dat er een geestelijke/lichamelijke wisselwerking is. Je bewustzijn communiceert met het informatieveld, het informatieveld communiceert weer met jouw energieveld en deze communiceert op zijn beurt met jouw grof stoffelijke (fysiek) lichaam.

Bij een aandoening of ziekte is het alsof de verbinding tussen deze verschillende wisselwerkingen niet goed verloopt, het hapert ergens. Wanneer we dit opzoeken en herstellen kan je weer in balans komen en gezond zijn. Vaak is het zo dat er ook andere remedies of behandelingen bij betrokken worden. Je kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld verandering van voeding, mineralen, kleur, familieopstellingen en nog veel meer. Juist datgene wat er op dit moment voor jou nodig is om je te ondersteunen en weer in balans te komen.

De TimeWaver kent meer dan  een miljoen trillingspatronen, van spiritueel-, energetisch-, emotioneel- tot biochemisch niveau. Al deze niveaus worden met elkaar verbonden en de haperingen of de losse eindjes worden gedetecteerd en laten ook zien hoe je dit weer in balans kan krijgen.

VOORDELEN VAN HET WERKEN MET DE TIMEWAVER;

  • Het verschaft je op een snelle manier heel veel inzichten in jezelf.
  • Het spreekt jouw zelf herstellend vermogen aan.
  • Je kunt het voor vele gebieden gebruiken zoals gezondheid, energiehuishouding maar je kan ook inzicht krijgen in conflictsituaties of ter ondersteuning van de relationele sfeer van gezin/werk.

ENKELE ANDERE TOEPASSINGEN VAN DE TIMEWAVER ZIJN;

  • Wordt ingezet bij land-,tuinbouw-, natuurprojecten en gebouwen.
  • Wordt ook veelvuldig gebruikt in de ruimtevaartcentra om astronauten te ondersteunen en te checken op grote afstand.

Een ander bijkomend voordeel is dat de TimeWaver te gebruiken is op afstand, met andere woorden, je hoeft er niet fysiek bij te zijn, kan wel natuurlijk maar is niet direct nodig. Immers het universele informatieveld bevindt zich overal en als we dit koppelen met jouw gegevens als naam, geboortedatum, handgeschreven handtekening en een foto dan kan de TimeWaver zijn werk doen. Heel erg interessant natuurlijk! Eigenlijk net een mobiele telefoon, je drukt op naam en nummer van iemand en hup er is contact.

TIMEWAVER CHECK OP AFSTAND;

De TimeWaver check op afstand kan via ZOOM. Wij hebben dan beeld contact en je kan het hele proces van de TimeWaver direct volgen. Je kan direct vragen stellen en krijgt naderhand al de aanbevelingen via een e-mail toegestuurd. Net als een astronaut die in een ruimtestation zit, hoe cool is dat?

Ben jij nieuwsgierig en wil jij jezelf naar een next level tillen, maak dan een afspraak om vanuit je luie stoel kennis te maken met mij en de TimeWaver om zo inzicht te krijgen hoe jou lijf communiceert met jouw informatieveld. Spannend?

Ik sta voor jou klaar jou WEL-ZIJN!

Folder: Energetische therapie dmv Informatieveld Technologie Timewaver

Engels talige video met o.a. Marcus Schmieke en Michael Danz van TimeWaver GmbH: Video opname RTL 4 Lekker in je Vel 2020

Opmerking: De analyse en harmonisatie in het informatieveld is niet bedoeld om een ​​ziekte of medische aandoening te genezen, behandelen, verlichten, diagnosticeren of voorkomen. Het is bedoeld om de professionele gebruiker de mogelijkheid te geven om in een holistische context nuttige informatie te halen uit bevindingen uit het Informatieveld. Elke professionele gebruiker moet op basis van zijn eigen ervaring evalueren of de toepassing nuttig is in zijn praktijk. De termen die in de databases en modules worden gebruikt, zijn geen uitspraken over de effecten ervan. Informatie uit het TimeWaver-systeem moet altijd kritisch worden bevraagd en zo nodig geverifieerd met verdere procedures. Het TimeWaver-systeem moet altijd worden gebruikt binnen het kader van de beroepspraktijk, licentie of certificering van de gebruiker en in overeenstemming met de gebruiksaanwijzing en de door het bedrijf verstrekte handleiding.

1 TimeWaver is een geregistreerd handelsmerk van Marcus Schmieke.