Natuurgeneeskundig Energetische Therapie & Massage
Get Adobe Flash player

Healy ervaar het zelf

ERVAAR ZELF HOE HEALY WERKT

Healy bio-energetisch frequenties

Healy medisch apparaat voor chronische pijn, fibromyalgie, migraine, depressie, angst en slaapstoornissen. Energetische balans ter verbetering van herstel, vitaliteit en welbevinden.

Om je de gelegenheid te geven om zelf te ervaren wat Healy voor je kan doen, nodig ik je graag uit om in mijn praktijk de Healy zelf uit te komen proberen. Graag geef ik dan door middel van een analyse en behandeling meer uitleg over de werking van Healy. Ik laat zien hoe je de elektroden aanbrengt en hoe je het apparaatje kunt instellen en besturen met een smartphone of tablet. Als je wilt kun je daarna een Healy via mij bestellen of uitproberen.

In overleg kan er ook een HEALY gehuurd worden voor 1 week a 25 euro (wanneer op voorraad). De witte olifant is onafhankelijk distributiepartner voor Healy producten (Healy Member). Als je via mij bestelt, dan breng ik voor de analyse en behandeling geen kosten in rekening!

Wil je (nog) geen Healy bestellen, dan kun je tegen vergoeding in de praktijk ook terecht voor periodieke behandelingen met Healy. Indien je aanvullend verzekerd bent komen energetische behandelingen met Healy in aanmerking voor vergoeding door uw zorgverzekeraar. 

EEN AFSPRAAK MAKEN

Voor behandelingen, demonstraties en instructies met Healy kunt u terecht bij mij in de praktijk. 
Zie voor openingstijden menubalk verwijs ik u graag naar het Contact knop. Er wordt gewerkt op afspraak, om een afspraak te maken kunt u mij telefonisch bereiken of met voor keur per @mail, contact knop.

Contact opnemen

Contact opnemen

Healy Frequentie therapie