Weg met pijn, stress, vermoeidheid, slecht slapen

Zou het niet geweldig zijn als er een manier bestond om zelf snel en op eenvoudige wijze de meest voorkomende gezondheidsklachten te kunnen behandelen op het moment dat het meest nodig is? Dat er iets zou zijn dat 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar is om je gezondheid welzijn en balans te ondersteunen, waar je ook bent en wanneer jou dat het beste uitkomt?

Frequentie techniek

De Healy is niet even zomaar een aanschaf. Belangrijk is om je goed te laten informeren. Onderstaand kun je lezen wat de Healy is en welke toegevoegde waarde het voor jou zou kunnen hebben. Zelf gebruik ik de Healy nu zelf al sinds mei 2020 en heb inmiddels al diverse mensen mogen helpen met de aanschaf en opstart van de Healy. Daar waar ik kan help ik je bij de aanschaf, installatie en ander bijkomende vragen, wat in veel gevallen als erg prettig ervaren wordt. De persoon bij wie jij de Healy bestelt, is jouw eerste contactpersoon.

De Healy is mede ontwikkeld door Marcus Schmieke en Nuno Nina. Marcus Schmieke is onderzoeker en filosoof en wilde de techniek van de TimeWaver die veel therapeuten gebruiken bij de bio-resonantie, toegankelijk maken voor iedereen. Nuno Nina is directeur van een kliniek en behandelde wereldwijd in 7 klinieken mensen met de frequenties die in de Goudcyclus zitten.

healy-device

HOE WERKT HEALY?

Healy wordt op het lichaam aangesloten via elektroden in twee polsbandjes, via oorclips of plakelektrodes, die op of rond de pijnlijke plekken op het lichaam worden aangebracht. Vervolgens worden er specifieke frequenties (elektrische stroompjes) naar bepaalde plekken in het lichaam gestuurd, die er voor zorgen dat de cellen in ons lichaam de benodigde voedingsstoffen beter kunnen opnemen en de afvalstoffen beter kunnen uitscheiden. Zo kan de balans worden hersteld op verschillende gebieden.

Quantum – frequenties voor meer energie, betere aminozuur transport en  verhoging eiwitsynthese 

Elke cel in je lichaam heeft een frequentie of trilling ofwel een cel spanning.  Het lichaam heeft een intelligentie van zelfhelend vermogen en zoekt altijd naar de juiste balans. Energie wordt opgewekt door ademhaling en de stofwisseling, en ‘ontladen’ in bewegingen. Hoe men reageert op levenssituaties die je gehele leven en soms op heftige wijze op je pad kunnen komen veranderen de frequenties. Hoe je reageert op deze levenssituaties wordt bepaald door de hoeveelheid energie die men heeft en hoe men daarvan gebruik maakt. Bio-energetisch is werken met lichaamsenergie – frequenties waarin verstoringen kunnen voorkomen;  bijvoorbeeld omdat je een ongeluk krijgt, je een zware (werk)dag achter de rug hebt, door emotionele- onbalans in het lichaam, fysieke overbelasting van je lichaam, burn-out, autisme, AD(H)D waardoor je klachten kunt krijgen zoals pijn, vermoeidheid, huidproblemen, slaapproblemen, eczeem, chronische klachten, klachten aan spieren en/of gewrichten etc. Elke cel heeft een celmembraan om zich heen en wanneer de spanning van het celmembraan afneemt, dan ontstaan er allerlei klachten. Wanneer de spanning heel erg afneemt, kunnen er bijvoorbeeld ook tumorcellen ontstaan. De Healy zorgt ervoor dat de spanning weer toeneemt en werkt naar balans om te komen tot een zelfhelend vermogen. Basisprincipe: de mens is zijn lichaam, en lichaam en geest drukken zich in elkaar uit (Lowen 1991, 1992, Reich 1949, Horney 1966, Praag 1980)

HEALY IS MEDISCH GECERTIFICEERD

Healy is een gecertificeerd medisch apparaat volgens EU-klasse IIa voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Er zijn nog veel meer toepassingen van Healy, maar die worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

HEALY IS WEARABLE (makkelijk te dragen)

Healy is ontworpen als ‘wearable’ 5-5cm groot. Dat wil zeggen dat je het kunt dragen door het bijvoorbeeld op je kleding te bevestigen of in je jas- of broekzak mee kunt nemen. Het apparaatje heeft een wisselwerking met je lichaam via elektroden die op de pols, als oorclip of als kleefelektroden worden gedragen. Daarnaast bevat iedere Healy een quantum-sensor, een gevoelig instrument die subtiele veranderingen in het elektromagnetisch veld van ons lichaam kan waarnemen en daar gedurende de behandeling direct op kan reageren.

HEALY IS KLEIN, COMPACT EN HANDIG OM MEE TE NEMEN

HEALY – frequentie voor het leven

Healy is zo klein en licht omdat de smartphone of tablet van de gebruiker dient als scherm, geheugen en besturingseenheid. Je hoeft daarom niets mee te dragen dat al in je telefoon aanwezig is. Het grote voordeel hiervan is dat je de Healy overal mee naar toe kunt nemen en kunt gebruiken waar en wanneer je maar wilt!

In de praktijk d.m.v. een afspraak is het mogelijk om uw energie frequentie door te meten, zichtbaar te maken en te behandelen om te komen tot energetische balans en verbetering van herstel, vitaliteit en welbevinden. 

Denkend hierbij aan chronische pijn, fibromyalgie, bot-pijn en migraine, alsmede voor een ondersteuning in uw energetische balans ter verbeteren.

Aangezien je niet rechtstreeks bij Healy kan kopen, maar alleen via doorverwijzing zou ik het leuk vinden als je via mij de Healy eigen gaat maken. Je krijgt dan begeleiding van mij over het gebruik, zonder extra kosten. Mocht je geïnteresseerd  zijn en meer informatie wensen of overweeg je zelf een healy aan te schaffen om thuis zelf aan u zelf helend vermogen d.m.v. de kwantum sensor te werken, neem dan gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.

Contact opnemen

 

 

 

 

 

 

Note: De voedingsadapter zit niet standaard in het pakket, deze zal je los erbij kunnen kopen. De meeste adapters die je al in huis hebt (van je telefoon) kan je hiervoor ook gebruiken, dus je hoeft deze niet perse mee te bestellen!

Note 2: Bij het doorlopen van het bestelproces wordt er gevraagd of je member wilt worden. Ga je hiermee akkoord dan krijg je toegang tot je eigen account met uitgebreide informatie. Deze informatie wordt steeds verder uitgebreid. Hiervoor wordt wel een jaarlijkse bijdrage in rekening gebracht van 49,50 euro. Afhankelijk van hoe actief jij bent met anderen enthousiast te krijgen en dus de Healy te verkopen, verdien je dit terug. Hiermee kan je dus ook een start maken om de kosten van jouw Healy terug te verdienen.

Wil je dit niet, dan ben je customer en heb je geen toegang tot jouw backoffice. Of je nu voor customer of member kiest, je krijgt van mij begeleiding over het gebruik van de Healy.

Disclaimer:

Healy is een medisch hulpmiddel voor pijnbehandeling bij chronische pijn, fibromyalgie, bot-pijn en migraine, alsmede voor ondersteuning van de behandeling van mentale aandoeningen zoals depressie, angst en daaraan gerelateerde slaapstoornissen. Alle overige toepassingen van Healy zijn ter ondersteuning van de energetische balans en ter verbetering van herstel, vitaliteit en welbevinden.

Frequentie therapie vanuit huis voor het gehele gezin
Healy als zelfhulp medisch apparaat ter ondersteuning van energetische balans en ter verbetering van herstel, vitaliteit en welbevinden.