Individueel tot heelheid van informatie naar optimalisatie

Wij gaan altijd op zoek naar de oorzaak van de klachten, waarbij jij altijd centraal staat. 

Timewaver

Ben je benieuwd om op diepere laag te onderzoeken en behandelen vanuit de materie wat op bewustzijn niveau speelt en jouw optimalisatie lijst in resonantie kan balanceren. Een bewustzijn als sleutel tussen lichaam en geest. De TimeWaver Pro+ Informatieveld technologie beschouwt bewustzijn en informatie als fundamentele componenten voor diagnose en therapie, omdat volgens ons begrip, gedeeltelijk liggende psychische en somatische samenhang alleen op deze manier kunnen worden geanalyseerd/ gedetecteerd en behandeld. De TimeWaver is de ‘Rolls Royce’ onder de Bio resonantie technologie doordat deze op ieder persoon uniek energieveld/bewustzijn en kwantumveld wordt afgestemd. Jouw unieke “autosleutel met afstandsbediening” om je eigen frequenties in informatieveld juist te doen resoneren en jou koers bewust te kunnen volgen.

WAT DOET DE TIMEWAVER Pro+?

De Timewaver Pro+ analyseert en optimaliseert het informatieveld en verwijst diepere niveaus van een individu die elkaar direct en indirect beïnvloeden en zo ons bio-energetisch veld en ons welzijn positief stimuleren. Met deze technologie kunnen diepere lagen op lichamelijke, psychische en emotionele blokkades worden opgespoord door analyse en daarop worden behandeld. Het doel is om onbalans in het informatieveld te harmoniseren/optimaliseren om te komen tot holistische gezondheid, bewustwording en herstel.

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Hieronder vindt je enkele symptomen en aandoeningen met de Timewaver Pro+ met o.a. modules:

 • Orgaan coherentie  
  • ✅Toxines (o.a. metalen, gisten/schimmels, darmklachten)
  • ✅Allergieën (o.a. hooikoorts, luchtwegen, voeding)
  • ✅Lyme
  • ✅Virussen (o.a. Covid)
  • ✅Hormonen
  • ✅Darm- spijsvertering klachten
  • ✅Huid (o.a. eczeem, psoriasis)
  • ✅Homeopathie
  • ✅Bach bloesem remedies 
  • ✅psyché mentaal – emotioneel – spiritueel – psychosomatisch (angsten, emotionele onbalans, slaapstoornis, vermoeidheid, lusteloosheid, stress, conflicten etc.)
  • ✅SOLK (somatische onverklaarbare lichamelijke klachten) Auto-immuunziekten, Reuma, Fybromyalgie, Artrose, Ziekte van Crohn, Lekkende darm syndroom, chronische vermoeidheidssyndroom (CVS), etc.) 
 • Coaching Wheel
  • ✅Signaleren van mentale blokkades, beperkende overtuigingen, onbewuste geloof systemen en disbalans. (mentale blokkades kan je met een paar analyses achterhalen!)
   ✅Snel tot verdieping komen waar je anders met een gesprek niet achter komt of pas na oneindig veel gesprekken, kan je nu sneller met de kern aan de slag.
   ✅Je kan dan symptomen gaan bestrijden maar zolang jij de onderliggende oorzaak niet aanpakt, is het vaak dweilen met de kraan open..
   ✅Je kan met de volgende levensgebieden aan de slag: Familie relaties, Persoonlijke relaties, Eigenwaarde, Emotioneel evenwicht, Sociale relaties, Spiritualiteit, Doelen, Financieel, Spiritueel.
 • Meridianen (psycho-Kinesiologie)
 • Energie punten
 • Aura
 • GenoWave

Vergoedingen

Omdat ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG (incl. WKKGZ) en de koepelorganisatie RBCZ kunnen de behandelingen die vallen onder de energetische – informatieveld therapie (deels) in aanmerking komen voor vergoeding (klik op link om te zien welke vergoedingen) vanuit de aanvullende verzekering. Mijn behandelingen vallen onder de alternatieve therapie. Check altijd van te voren bij je eigen zorgverzekering of je daadwerkelijk hiervoor verzekerd bent om teleurstelling te voorkomen. Tarieven die gehanteerd worden zie link.

Neem contact op!

Denk je dat energetische therapie d.m.v. biofysica – informatieveld geneeskunde (bio-resonantie) voor jou ook een goede oplossing is, of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch 06-50611009 of het contactformulier op de website.

 

 

 

 

De mogelijkheden om het met wetenschap aan te tonen zijn toegenomen (o.a. Burkhard Heim, Marcus Schmieke, Niels Bohr, Erwin Schödinger, Werner Heisenberg, Robert G. Jahn, Roger Nelson, Brenda Dunne, etc.). Zie link voor meer wetenschappelijk onderzoek: Exisitnal Consiouss Research InstituteTimeWaver Berlijn

Disclaimer: Wetenschap en conventionele geneeskunde erkennen het bestaan van informatievelden hun (medisch) belang en hun toepassingen niet vanwege een gebrek aan wetenschappelijk bewijs in de zin van conventionele geneeskunde. Er kan hieraan geen rechten worden verleend.