Lichaam en geestelijk in balans door bewustwording & healing.

Dit is een therapie welke uit gaat van het zelfhelend vermogen van de mens. Deze therapie heeft daarmee een holistische kijk op de mens. Lichaam, ziel en geest zijn één geheel en bij een gezond mens in balans en evenwicht. De therapie is ook wel bekend als magnetiseur (“magnetiseren”), hand oplegging, praktizin genezer, strijker, frequentie therapie of  nu meer bekend als Energetische/ paranormaal therapie.

Mijn visie: Fundament bieden om stevig verbonden te zijn met de aarde om te kunnen voelen en waarnemen.

De therapie kan aanvullend, naast andere (reguliere en complementaire) therapieën worden toegepast. Het is en veilige, natuurlijke behandelwijze. 

Als therapeut werk ik met universele levensenergie (welke bestaan uit  trillingen of wel frequenties) en kan daarmee het zelf genezend vermogen van lichaam en geest bevorderen. Daarbij is het wegnemen van het onwel bevinden en  de storing(en) een belangrijk streven. Er wordt gekeken naar de storingen en blokkades in het energiesysteem van de hulpvrager. Door het optimaliseren, verhogen en stabiliseren van de subtiele bio energetische veld en energiewielen (Aura, Chakra’s, meridiaan banen). Het is ook wel bekend is als magnetiseren (“magnetiseur”), strijker, hand op legging wordt verbetering in uw wel bevinden bevorderd. Deze energie spoelt het energiesysteem van je lichaam en geest schoon, zodat je zelf genezende vermogen weer goed kan werken. Als therapeut kan ik opgehoopte, stilstaande of langzame energie uit je energieveld halen, zodat de gezonde energie weer vrij kan stromen. Deze energiewielen bevinden rondom en in uw fysieke lichaam, welke begeleid kunnen worden door middel van een gesprek om tot inzicht en bewustwording te komen. Zie hier voor werkwijze.

Kinderen en volwassenen bezoeken mijn praktijk met allerhande fysieke en emotionele (vaak niet te diagnosticeren en/of uitbehandelde) klachten:

hoofdpijn, migraine, boosheid, slijmbeurs ontstekingen, vermoeidheid, stress, burn-out, slaapstoornissen, hyperactiviteit, been lengte verschil, schouder- nekklachten, rugklachten, verstoorde ontlasting, onrust, concentratieproblemen, huiduitslag, astma, longklachten, slecht helende wonden, reuma, spierpijn, massage, etc. etc.

Het aantal behandelingen is heel verschillend aangezien we als mens allemaal uniek zijn. Het consult duurt gemiddeld 60 minuten. Over het algemeen zijn meer behandelingen nodig bij langdurige of chronische klachten. Na ongeveer 3-5 consulten overleggen we samen of voortzetting wenselijk is. Menigeen is na 3 consulten tevreden de deur uit….

Er is erkenning van deze behandelvorm door een meerderheid van zorgverzekeraars. Verbond Van Energetisch Therapeuten (de beroepsorganisatie) waarbij ik ben aangesloten adviseert om vooraf te informeren bij de zorgverzekeraar of u voor consult vergoeding in aanmerking komt en op wat voor voorwaarden. De vergoeding staat los van uw eigen risico en wanneer u in aanmerking komt voor vergoeding zal deze worden uitgekeerd vanuit uw aanvullend pakket. Vergoeding zorgverzekeraars.

Verder wijst wetenschappelijk onderzoek uit dat zes van de zeven cliënten vinden dat zij baat hebben bij deze therapie. Veel cliënten ervaren na behandeling een duidelijke verbetering van kwaliteit van leven. Website Stichting Energetische therapie voor wetenschappelijk onderzoeken en een Facebook pagina voor wetenschappelijk onderzoek: Stichting Energetische Therapie

Meenemen eerste consult:
  • zorgpas ziektekostenverzekeraar
  • overzicht medicijn gebruik (ook homeopathische en andere alternatieve hulpmiddelen)

Binnen mijn praktijk gelieve overmatig geur gebruik (aftershave, parfum, etc.) vermijden, dit komt dan ten goede van de behandeling.

Neem contact op met Silvia de Ruiter

VVET: 14002
RBCZ-logo-def-2013-hoog-LC
Vergoeding aanvullende zorg & regeling rondom wkkgz – WGBO -AvG