Natuurgeneeskundig Energetische Therapie
Get Adobe Flash player

Natuurgeneeskundig Energetische Therapie- Magnetiseren

Dit is een therapie welke uit gaat van het zelfhelend vermogen van de mens. Deze therapie heeft daarmee een holistische kijk op de mens. Lichaam, ziel en geest zijn één geheel en bij een gezond mens in balans en evenwicht. De therapie is ook wel bekend als magnetiseur (“magnetiseren”), hand oplegging, praktizin genezer, strijker of Energetische/ paranormaal therapie.

De therapie kan aanvullend, naast andere (reguliere en complementaire) therapieën worden toegepast. Het is en veilige, natuurlijke behandelwijze. 

Verder wijst wetenschappelijk onderzoek uit dat zes van de zeven cliënten vinden dat zij baat hebben bij deze therapie. Veel cliënten ervaren na behandeling een duidelijke verbetering van kwaliteit van leven. Website Stichting Energetische therapie voor wetenschappelijk onderzoeken en een Facebook pagina voor wetenschappelijk onderzoek: Stichting Energetische Therapie

Lichaam en geestelijk in balans door bewustwording & healing.

Als therapeut werk ik met universele levensenergie en kan daarmee het zelf genezend vermogen van lichaam en geest bevorderen. Daarbij is het wegnemen van het onwel bevinden en  de storing(en) een belangrijk streven. Er wordt gekeken naar de storingen en blokkades in het energiesysteem van de hulpvrager. Door het optimaliseren en stabiliseren van de subtiele energievelden en energiewielen (Aura, Chakra’s, meridiaan banen) wat ook wel bekend is als magnetiseren (“magnetiseur”), strijker, hand op legging wordt verbetering in uw wel bevinden bevorderd. Deze energie spoelt het energiesysteem van je lichaam en geest schoon, zodat je zelfgenezende vermogen weer goed kan werken. Als therapeut kan ik opgehoopte, stilstaande of langzame energie uit je energieveld halen, zodat de gezonde energie weer vrij kan stromen. Deze energiewielen bevinden rondom en in uw fysieke lichaam, welke begeleid kunnen worden door middel van een gesprek om tot inzicht en bewustwording te komen.

Fundering - Gronding voor stevig in je kracht staan

Olifanten pootafdruk

Mijn visie: Fundament bieden om stevig verbonden te zijn met de aarde om te kunnen voelen en waarnemen.

Er is erkenning van deze behandelvorm door een meerderheid van zorgverzekeraars. Verbond Van Energetisch Therapeuten (de beroepsorganisatie) waarbij ik ben aangesloten adviseert om vooraf te informeren bij de zorgverzekeraar of u voor consultvergoeding in aanmerking komt en op wat voor voorwaarden. De vergoeding staat los van uw eigen risico en wanneer u in aanmerking komt voor vergoeding zal deze worden uitgekeerd vanuit uw aanvullend pakket. Vergoeding zorgverzekeraars.

 Symptomen:

  • Chronische en niet chronisch

  • Fysiek – Lichamelijk

  • Geestelijk

  • Emotioneel

Werkwijze energetisch – magnetiseren:

De hulpvraag van cliënten zijn heel divers en bestaat niet alleen uit klachten op lichamelijk maar ook op psychisch en psychosociaal gebied.

Tijdens de behandeling, blijf je als cliënt in je kleding en waar nodig kan het prettig  zijn je schoenen uit te doen.

Deze complementaire/alternatieve geneeswijze is een manier van behandelen , waaraan je kunt denken aan  het opleggen van de handen en het maken van strijkende bewegingen langs het  lichaam. Ook behandeling op afstand is mogelijk.

Als therapeut stel ik mij in op de lichamelijke, emotionele en geestelijke toestand van de cliënt. Mocht je  opzoek zijn naar contacten met geesten, wil ik je verwijzen naar  een medium of een paragnost.

Als cliënt kun je de werking van energie voelen door bijvoorbeeld warmte, koude, trillingen,  moeheid, borrelende buik, oprispingen enzovoort. Na de eerste behandeling kan de klacht verergeren. Gebeurt dit, dan is het zeer tijdelijk en geen reden voor ongerustheid. Ook kan de behandeling nog dagenlang doorwerken terwijl je er niets van merkt en het dagelijks leven al lang hebt opgepakt.

Het aantal behandelingen is heel verschillend aangezien we als mens allemaal uniek zijn. Het consult duurt gemiddeld 60 minuten. Over het algemeen zijn meer behandelingen nodig bij langdurige of chronische klachten. Na ongeveer 3-5 consulten overleggen we samen of voortzetting wenselijk is. Menigeen is na 3 consulten tevreden de deur uit….

Zowel baby’s, kinderen als volwassenen bezoeken mijn praktijk met allerhande fysieke en emotionele (vaak niet te diagnosticeren en/of uitbehandelde) klachten:

hoofdpijn, migraine, boosheid, slijmbeurs ontstekingen, vermoeidheid, stress, burn-out, slaapstoornissen, hyperactiviteit, been lengte verschil, schouder- nekklachten, rugklachten, verstoorde ontlasting, onrust, concentratieproblemen, huiduitslag, astma, longklachten, slecht helende wonden, reuma, spierpijn, massage, etc. etc.

Meenemen eerste consult:

  • zorgpas ziektekostenverzekeraar
  • overzicht medicijn gebruik (ook homeopathische en andere alternatieve hulpmiddelen)

Binnen mijn praktijk gelieve overmatig geur gebruik (aftershave, parfum, etc.) vermijden, dit komt dan ten goede van de behandeling.

Neem contact op met Silvia de Ruiter

VVET: 14002

RBCZ-logo-def-2013-hoog-LC

Vergoeding aanvullende zorg & regeling rondom wkkgz – WGBO -AvG