Welkom

Een holistische weg naar verandering in uw gezondheid.
Hoe kan ik als De Witte Olifant u helpen?                                                                                            

Ik ben Paranormaal, Energetisch Therapeut welke gevestigd is in de Erflanden te Hoogeveen – Drenthe.

Ik bied een helpende of ondersteunende hand bij het thuiskomen in uw lichaam, wat valt onder complementaire/ alternatieve geneeswijzen. Dit doe ik door het optimaliseren en stabiliseren van de subtiele energievelden en energiewielen (Aura & Chakra’s en ook wel bekend als magnetiseren (“magnetiseur”), strijker, hand op legging). Deze bevinden rondom en in uw fysieke lichaam welke begeleid kunnen worden door middel van een gesprek.

Klachten (symptomen) kunnen heel divers zijn, zowel chronisch en niet-chronisch. Deze kunnen zowel lichamelijk als geestelijk zijn en u geheel uit balans brengen.

Of het nu gaat om grenzen stellen, zwangerschap, bekkenbodem, stress, burn-out, schouderpijn, slapeloosheid, migraine, vermoeidheid, reuma, gewrichtsklachten, rusteloosheid, hoogsensitiviteit (“HSP”), Eigen tijdse kinderen (“Nieuwetijds kinderen”/ new age kids), bijna dood ervaringen (BDE), niet lekker in je vel zitten of uiteenlopende pijnklachten, of als u om welke reden dan ook gewoon goed voor uzelf wil zorgen.

De Witte Olifant kan veel betekenen in het hervinden van de balans en harmonie van uw lichaam. Er is erkenning van deze behandelvorm door een meerderheid van zorgverzekeraars. Het Verbond; de beroepsorganisatie adviseert om vooraf te informeren bij de zorgverzekeraar of u voor consultvergoeding in aanmerking komt en op wat voor voorwaarden.

Ervaren doet geloven!

In licht en liefde groet ik u,

Silvia de Ruiter
 
Adres: Brasem 3, 7908 WB HOOGEVEEN
Mail: praktijk@de-witteolifant.nl
Tel: 06-50611009
KvK: 50322206
Het Verbond: 14002
Praktijk AGB code:90-58286
Therapeut AGB code: 90-049897
RBCZ nr: 206057R
www.de-witteolifant.nl

 

Mijn website maakt gebruik van cookies ter verbetering van mijn diensten. Als je doorgaat, accepteer je het gebruik van cookies.